Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1-ső évad

2008.07.03

 

Epizódismertetők:
FORRÁS:WWW.FILMEKESH2O.MLAP.HU
1. évad
 1. rész - Az Átváltozás
Rikki, Cleo és Emma kimennek a tengerre Zane motorcsónakjával. A csónak lerobban, és kieveznek a Mayko - szigetre. Emma telefonálni szeretne, de nem tud a térerőhiány miatt, ezért elindulnak a sziget teteje felé. Cleo közben beleesik egy barlangba, ahova Emma és Rikki is követi őt. A barlangból csak a víz alatt tudnak kimenni, ezért beleugranak a vízbe. A vízben különös dolog történik velük. Másnap ha egy vízcsepp éri őket, sellővé változnak, akik külöleges erőket birtokolnak.
 
2. rész - A medencés buli
Miriam mindenkit eghív a medencés bulijára. Emmáék nem tudják mit tegyenek, hiszen egy MEDENCÉS buliról van szó, ahol rengeteg a víz. Cleo betegnek álcázza magát, csakhogy elmehessen a buliba. Zane és haverjai beledobják Cleot a vízbe és Cleo átváltozik. Lewis segít kihúzni őt a medencéből, Rikki pedig megszárítja az erejével.
    
3. rész - A nagy fogás
Cleo nem akarja elfogadni, hogy hableány. Még mindig utálja a vizet, és eltereli az úszásról a témát a teknősökre. Rikki és Emma kiszabadít egy teknőst egy halászhálóból. Később derül ki, hogy az a hajó, ami elfogta a teknőst Cleo apjáé volt. Cleo rájön, hogy nem az apja volt aki szabálysértést követett el, hanem az egyik alkalmazottja így Cleo követi a tengerben. Elfogják Cleot, de mielőtt meglátnák őt, Rikki és Emma kiszabadítják a hálóból. Végül minden kiderül, és Don kirúgja a szabálysértőt.
 
4. rész - A pizsibuli
Emma édesanyja minden évben rendez lányának egy pizsibulit. Emma nem szeretné, ha ebben az évben is lenne, mert fél, hogy meglátják őt sellőként. Végül Rikkiék rábeszélik őt, és megtartják a pizsamapartit. Sajnos két hívatlan vendég, Miriam és Zane is elmegy. Miriam megpróbálja ellopni Emma nyakláncát, de Rikki szerencsére rajtakapja. Cleo közben vizes lesz, és sellővé válik. Gyorsan bemenekül a szekrénybe, és belebújik egy hálózsákba. A fürdőszobában Emma segít őt megszárítani, és folytatódik a buli, de már kellemesen, mivel Zane és Miiam is elmegy. Végül Emma Cleonak adja a nyakláncát.
     
5. rész - Cleo naplója
Jelmezverseny indul, aminek a témája a tenger és Miriam is nevez rá. Ezt egyből eldicsekszi Cleonak. Cleot ez nagyon felbosszantotta, ezért ő is benevezett a versenyre. Közben Kim megtalálja Cleo tikos naplóját, és rájön, hogy Cleo, Emma és Rikki sellők. Később ezt elmondja Elliotnak, és ezek után megpróbálják leleplezni őket. Majd azt hitték, hogy Tiffany, Miriam és Lewis is sellők, tehát már új tervet eszeltek ki a leleplezésükre. A versenyen akarták őket lebuktatni. Miriam pont hableánynak öltözött, így Kim azt hitte hogy ő átváltozott. Elliottal vizet fecskendeztek a színpadra. Cleo szerencsére nem ázott meg, mert használta az erejét. Végül Cleo azt mondta Kimnek, hogy az a napló csak egy házi feladat volt.
   
6. rész - Az első szerelem
Elliot meg akarta mutatni Rikkinek, hogy mennyire tud szörfözni, pedig Byron megtiltotta neki. A fiú a vízben fuldokolni kezd, és Rikki kimenti. Persze Elliot nem látta őt sellőként. Ezek után a fiú teljesen belehabarodott Rikkibe, és mindenféle ajándékokat adott neki. Rikki megmondta neki, hogy kopjon le róla, erre Elliot eltűnt két napra. Mindenki őt kereste, majd Rikki megtalálta az állatkert pálmaházában. Kibékültek, és mire ki akartak volna menni, az ajtó bezárult, és az öntözőberendezés működésbe lépett. Emma, Cleo és Lewis időben értek oda, és mire a víz az ajtóhoz ért Rikkiék kint voltak a szárazon.
 
7. rész - Telihold
Emma szülinapi bulit szervez édesapjának. Miss Chatem találkozik Cleoval, és figyelmezteti őt a teliholddal kapcsolatban. Emma azonban meglátja a hold tükörképét, és kikel magából. Később elmegy a Mayko - szigetre, és Cleoéknak sikerül visszavinniük Emmáék medencéjéhez, se Emma sehogy sem változott vissza. Byron és Emma csókolóznak a jakuzziban. Majd elviszik a kávézóba, ahol vele is alszanak. Reggel, amikor a hold lemegy Emma semmire nem emlékszik az estéből.
   
8. rész - A tudomány ára
Lewis állást kap egy tengeriológus asszisztenseként, és a lányok nagyon félnek, hogy elárulja a kutatónak a titkukat. Lewis megvizsgál egy körömdarabot Dr. Denman laborjában. Közben bemegy a kutatónő, és Lewis zavarában ottfelejti a mintát. A kutatónő megvizsgálta a mintát, és meglepődött. A lányok kérik Lewist, hogy többet ne menjen Denman közelébe. Azonban a fiú nem hallgat rájuk, és kitörli az adatokat Denman számítógépéből, majd a mintát is elviszi, így nem marad semmi bizonyítéka Denmannak.
   
9. rész - Veszélyes Vizeken
Cleonak meghal a hala, temetés rendeznek Emmával. Rikki nem túl együtt érző vele, ezért Cleo megharagszik rá. Rikki kárpótolni akarja úgy, hogy visz neki egy különleges halat a tengerből. Útközben találkozik egy helyes fiúval, és később dolgozik is neki, mint halbeszerző. Rikki meggazdagodik, de közben kiderül, hogy a munkaadója átverte. Illegális helyekről szerzi a halakat. Végül utána és csapata után megy, és Emmáék segítségével le is leplezi őket.
 
   
10. rész - A kamera nem hazudik

Versenyt rendeznek, hogy ki tudja a legjobb három perces kisfilmet készíteni. Zane nyerni akar, megkéri Lewist hogy segítsen neki. Zane rekordidő alatt körbe akarja hajózni a Mayko - szigetet. Közbn beleesik a vízbe, és a cápák körülveszik őt. Lewis csónakja bedöglik, nem tud neki segíteni. Rikki azonban a segítségére siet. A kamer mindvégig a vízben volt, és rögzített mindent. Lewis kifigurázta a videót, és megnyerte versenyt. Zannek senki nem hitte el, hogy életveszélyben volt, kivéve Rikkit, és ezt a lány el is mondta neki.

 

11. rész - Az úszóverseny
Úszóversenyt hirdetnek a városban, és Byron jelentkezik is rá. Megkéri Emmát, hogy legyen az edzője. Az első napokon minden edzés normálisan megy, majd mindketten nagyon vonzódni kezdenek a másikhoz, csókolóznak is. Majd Emma szigorú lesz Byronhoz, és a fiú nem bírja már, ezért abbahagyja az edzést. Később bocsánatot kér a lánytól, de Emma nem akar neki tovább segíteni. Byron elmegy a versenyre, reménykedve benne, hogy Emma is ott lesz. Emma odaér a versenyre, és Byron megnyeri a kupát.
  
12. rész - Egy újabb telihold
Kiderült a karaoke alkalommal, hogy Cleonak szörnyű hangja van. Rikki, Lewis és Emma elmennek aznap este Cleohoz. Sajnos telihold van, és Cleo meglátja a hold képét. Hirtelen csodaszép hangja lesz, és minden fiút elbűvöl, még Lewist is, akivel azon az éjjelen csókolózott is. Cleo énekel a rádióban, és másnapra több száz fiú van a házuk előtt. Cleo apja elküldi őket. Közben lemegy a hold, és visszatér Cleo rettenetes hangja.
  
13. rész - A hajótörés
Miss Chatem egy hajóban él a kikötőben, amit el akarnak tőle venni. Az éjszaka folyamán kihajózik, hogy megmentse a hajóját, de Zane utána megy. Elkezd Miss Chatemmel veszekedni, amiért elsüllyesztette a csónakját, és a hölgy szívrohamot kap. Zane nem tud mit tenni. Cleoék utánuk mennek, és átrakják a csónakba Miss Chatemet. Zane egyedül marad, a hajó süllyedni kezd, és az ajtó beragadt. Emma lemerül, hogy segítsen Zanenek, de sajnos a fiú meglátja Emma farkát. Aztán Zane mindig csak a sellőkről beszél.
 
   
 
14. rész - Meglepetés

Cleo nemsokára ünnepli a 16. szülinapját. Édesapja szervez neki egy gyerekeknek való bulit, ami Cleonak egyáltalán nem tetszik. Kiúszik a tengerbe, és a Mayko ? szigeten köt ki. Közben Lewis és Zane a sellőt kutatják. Lewis meglátja, hogy valami közeledik feléjük. Cleo volt az, és megpróbálta Zane figyelmét elterelni a Mayko szigetről. Lewis és Zane elmennek a Mayko - szigetre, és Lewis Cleo után megy. Mondja neki, hogy ete legyen a kávézóban. Cleo elmegy, és nagyon megörül, amikor meglátja a saját korosztályának való bulit, amit Lewis szervezett. Otthon elmagyarázza az apjának, hogy már nem kislány. 

 

15. rész - Fagyos hangulatban
Emma a kávézóban dolgozik, majd Rikkit is felveszik. Wilfred elutazik a hétvégére, és Emmára bízza az üzletet. Miriam keresztbe akar tenni Emmának, így kikapcsolja a fagyasztást a raktárban. Rikki nagyon pocsékul bánik a vendégekkel, így össze is veszik Emmával a raktárban. Emma észreveszi, hogy olvadozik minden, így megfagyasztja a raktárban lévő dolgokat (Miriamat is). Csak másnap veszi észre, hogy Miriammal mi történt. Rikki segítségét kéri, és kiolvasztják a lányt. Wilred közben megérkezik, és Rikkit akarja kinevezni Emma helyére. Rikki szándékosan durván bánik az emberekkel, hogy kirúgják őt, és Emma dolgozhasson tovább.
   
16. rész - Szerelmi bánat
Cleo az állatkertben beleejti a nyakláncát a delfines medencébe, és beugrik érte. A delfin nagyon megszereti őt, és barátságába fogadja. Az állatgndozó zt kéri Cleotól, hogy foglalkozzon többet a delfinnel. Zane megkéri Cleot, hogy vigye őt be a könyvtárba. A szülők gyanakodni kezdenek, hogy mindig egy időpontban tűnik el Zane és Cleo is, azt hiszik, hogy járnak. Később minden elrendeződik és tisztázódik.
  
17. rész - A karantén
Rikki és Cleo Emmánál vannak. Éppen suliba kéne menniük, megírni egy biológiadolgozatot, amire Emma egész hétvégén készült. Sajnos elkezdett esni az eső, és Cleo ájulást tettet, hogy ne keljen az esőbe kimenniük. Majd Emma és Rikki is beteget színlelnek. Később kijön az orvos, aki megállapítja, hogy egy súlyos vírusfertőzésről van szó. Majd a helyzet egyre komolyabb lesz, és Emma mindent bevall, hogy csak színjáték volt az egész a biológia dolgozat miatt.
    
18. rész - Újabb telihold
A lányok felkészülnek a teliholdra Lewis segítségével, azonban mégsem eléggé, mert Rikki a hold hatása alá kerül. Körülötte minden felforr, felrobban, még Emma kezét is megégeti. Kiszökik a Meyko - szigetre, ahova Zane is elmegy, és találkoznak egymással. Zane nem érti, hogy miért ég minden Rikki körül. Oda ül mellé, és együtt érez vele, meg is csókolják egymást, ed közben Zane elájul. Lewisék Rikki után mennek, és Lewis Zanenek segít, a lányok pedig Rikkinek. A lányt beviszik a barlangba, és próbálják lehűteni a testét. A hold lemegy, és Rikki visszanyeri igazi önmagát.
 
   
19. rész - A látogató
Angela, Cleo és Kim unokatestvére látogatóba érkezik hozzájuk. A lány nagyon makacs, és önző. Cleo apja Cleora bízza Kimet és Angelát. Angela szörfözni akar menni, de Cleo nem viszi el, helyette az állatkertbe mennek. Angela megszökik a lányok elől, és egy pelikánt visz Kimék házába. Cleo a húgát gyanúsítja a pelikán hazavitelével. Közben Angela szörfözik. Kim és nővére összevesznek, Cleo beviszi a pelikánt az állatkertbe. Emma, Rikki és Lewis megkeresik Angelát, és hazaviszik. Cleot kirúgják, majd visszaveszik a pelikán miatt az állatkertbe, és kiderül, hogy mindenről Angela tehet.
 
 
   
 
20. rész - A horgászverseny
Hamarosan lesz a horgászverseny, amit Lewis nagyon meg akar nyerni saját készítésű csalijával. Cleo elkiséri őt, és látja, hogy mindenki kineveti Lewist a csalija miatt. Lemerül, és ráakaszt egy több mint 5 kilós halat a horgára. Lewist kizárják a versenyből, mert mélytengeri halat fogott, és nem ér el addig a csalija ahol ez a halfajta él. Közben Rikki elmegy egy trainigre, ahol megtudhatja, hogy hol lehet pént keresni. Közben találkozik Zannel, és felmennek Zane apjának a teraszára. Elered az eső, és Rikki az eresz alá húzódik. Majdnem megcsókolja őt Zane, és összemelegednek. Rikki elmegy, de Zane utána rohan, és megcsókolja őt. Végül A lányok mindegyik horogra ugyan olyan halat akasztanak, mint Lewis horgán volt, és végül a fiú megnyeri a versenyt.
 
 . .
 
   
21. rész - A hajfestés
Byron megemlíti Emmánk, hogy milyen kiszámítható. Emma ezt nagyon komolyan vette, befestette a haját vörösre, de sajnos csak akkor látszik, ha sellő lesz, mivel sellő volt amikor befestették. Zane ekéri Cleo apjától a felszerelését, hogy le tudjon menni az elsüllyedt hajóhoz. Miss Chatem elmondja a lányoknak, hogy van egy kép a hajón, amin a barátnőivel van lefényképezve sellőként. Emma lemegy érte, és Zane meglátja, amikor elúszik. Mindenkinek elmondja, hogy mit látott, de senki nem hisz neki. Rikki mondja Zanenek, hohy ha nem beszél többet a sellőről, akkor randizik vele.
 
 
 
  
 
 
22. rész - Mint partra vetett hal
Emma és Cleo meglátja Zanet és Rikkit a moziból elmenni. Elmondják Lewisnak, és megkérik hogy kémkedjen Zane után, de nem vesz észre semmit. Horgászni megy, amikor meglátja Rikkit és Zanet együtt a parton. Zane éppen egy drága ruhát adott a lánynak. Cleo és Emma elhívják Rikkit a barlanga, hogy válasszon közülük: ők vagy Zane. Rikki semmit nem mond, csak elúszik. Zane megkéri Rikkit, hogy menjen el vele az apja ebédjére. Ott van Emma és családja is. Kiderül, hogy Harrison át akarja építeni a Mayko - szigetet üdülőszigetté. Rikki ennek ellenáll, és elúszik a barlangba. Amikor a lány visszament az ebédre, erős érvekkel támasztotta alá, hogy miért nem szabad a Mayko - szigethez érni. Végül Zane és Emma is mellé állnak, és kibékülnek.
 
  
 
 
23. rész - A mélység titka
Rikki és Zane elmennek sétálni, és közben Rikki meglát egy ugyanolyan nyakláncot az egyik kirakatban, mint Cleoé. Zane meg akarja venni neki, de sajnos Miriram megelőzte. Közben Rikki gyűjti a pénzt a nyakláncra. Miriam azt mondja Zanenek, hogy ha ad neki egy csókot, akkor odaadja neki a nyakláncot. Zane megcsókolta őt és ezt Rikki is látta, aki nagyon megsértődött a fiúra. Miriam beledobja a tengerbe a nyakláncot, és Zane utána ugrik. Felhozza, majd odaadja Rikkinek, aki nagyon megörül neki. Végül Miss Chatem is odaadja Emmának a sajátját, így már mindhármuknak van.
 
24. rész - A szerel

 

em varázsa
Emma osztály bulit szervez a kávézóban. Rikki Zanenel megy, Emma egyedül és Cleo Natetel. Közben Lewis feltalál egy szert, ami vízállóvá teszi a lányokat. Lewisnak csak Cleoéknál jut eszébe a buli és hogy ne hívta el Cleot. A fiú a bulira egyedül megy, de közben a lányoknak vörös kiütéseik lesznek a szertől, így el kell menniük a barlangba. Lewis utánuk megy, és elmondja Emmának és Rikkinek, hogy Zane és Byron még várják őket. Mindketten visszamennek. Cleo és Lewis kettesben maradnak, elcsattan az első csók és járni kezdenek.
    
25. rész - A veszély visszatér
Dr. Denman, a tengerbiológus újra visszatér a városba. Felkeresi Lewist, azért hogy megtudja tőle hogy honnan volt a sejtminta, de a fiú nem mondd semmit. Zane adja neki azt a tippet, hogy a Mayko ? szigeten kell keresni. A barlangban talál is egy pikkelyt, ami ugyan olyan összetételű volt mint a körömminta. Víz alatti érzékelős kamerákat állít a mayko szigethez, és lefényképezi a lányokat, miközben a barlangba úsznak. Harrison és Zane is ott volt a hajón, ezért látták ők is a fotókat. Zane nem látta a sellők arcát, de Harrison igen. Zane elmondja Rikkinek, aki elmondja Emmáéknak is.
 
 
26. rész - Dupla csavar
 Kiderül, hogy a lányok sellők. Elfogják a Mayko ? szigeten őket, és Zane meglátja, hogy Rikkiék azok. Közben Lewist bezárják Denman hajójába. Zane kiszabadítja Lewist, és együtt segítenek a lányoknak megmenekülni. Másnap lemondanak az erejükről Denman szeme láttára. Később kiderült, hogy csak 12 órára ment el az erejük.
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.