Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2-dik évad

2008.07.03

2. évad

 1. rész - Viharos időjárás

Lewis letöltött egy csillagászati programot, amivel tudja, hogy mikor kel majd fel a hold. Cleo szülei válásban vannak, és Mr. Sertori megkéri Cleot, hogy Kimet vigye el a koncertre, de ő nem akarja, mert Kim mindig ellopja tőle a ruháit. Este átmegy Emmához Rikkivel és Lewissal együtt. Lewis kiszámolja, hogy csak egy óra múlva fog felkelni a hold. Azonban a hold már rég fenn van, és mindhárom lány meglátja. Elúsznak a Mayko - szigethez a barlangba, ahova besüt a holdfény. Lewis utánuk megy, és megpróbálja a lányokat hazavinni, de ez nem sikerül neki. A lányok új erőket kaptak, és hatalmas vihart okoznak vele, Lewist is kirepítik a vulkán kúpján keresztül. Másnap semmire sem emlékszenek, csak meglepetten tapasztalják új erejüket. Mindhárman találkoznak a kávézóban és elmennek Lewist megkeresni a Mayko - szigeten.


2. rész - Önuralom

Cleo és Lewis az iskolában találkozik Charlottal, az új lánnyal. Cleot nagyon zavarja, hogy Lewis mindent helyette akar megcsinálni. Lewis segít a lányoknak, hogyan uralják az erejüket, de Cleonak nem sikerül. Cleo és Lewis szakítanak. Emma nagyon mérges, mert Nate öccse nem hagyja érvényesülni Elliotot a fociban, ezért megfagyasztja alatta a füvet, és elesik, így Elliot lövi be a gólt. Aztán egy hétre csapatkapitánnyá választják őt. Lewis Charlottól tanulta, hogy a festészet segít a gyengéd mozdulatokban. Közben Charlotte egyre joban közeledik Lewishoz.

    

3. rész - Hiába menekülsz

Zane visszatér a városba, és találkozik Rikkivel. Mindketten szerelmesek egymásba, és később összejönnek a Mayko - szigeti barlangban. Cleo fél, hogy van valami Charlotte és Lewis között, mert megtalálta a lány naplóját, és talált benne egy képet, amin azt hitte, hogy ők csókolóznak. Később kiderült, hogy Charlotte kedvenc színdarabjából volt egy kép, a Rómeó és Júliából.

 

4. rész - Tűz és Jég

Rikki ott alszik Emmánál, és nagyon megszeretteti magát Elliottal. Elliot már nem is törődik Emmával, csak Rikkivel. Emma nagyon mrges lesz, és bulit szervez, mert unja, hogy mindig ő a "jó kislány". Kiderül, hogy Nate karatézik és szerelmes Cleoba, így csokit küldd neki. Lewis is elkezd edzeni. A bulin Cleot meg akarja csókolni Nate, de nem jön neki össze, mert Lewis odaér. Verekedni akarnak, és eltörik a delfines szobor, amit Emma édesanyja a lányra bízott. Megjönnek Emma szülei, és Rikki magára vállalja az egészet, de aztán Emma mindent bevall.

 

5. rész - Hókusz Pókusz

Lewis talál egy régi könyvet, amiben le van egy varázsszer elkészítése. El is készítik a kávézóban, de nem hat, csak akkor ha a lányok sellők. Ott hagyják a szert, és az egyre gyorsabban nőni kezd. Másnapra már az egész raktárak elborította. A lányok nem tudnak vele mit csinálni. Közben megérkezik Wilfred, aki videósokat hívott, hogy készítsenek a JuiceNet-ről videót. Emmáék feltartják őket, amíg a kávézóban Lewis és Cleo rendet raknak.

 

6. rész - Kukta

Cleo szülei elváltak. A lány meglátja ahogy az apja virágot ad egy idegen nőnek. Délután azzal a hírrel fogadja Mr. Sertori a lányait, hogy az a nőszemély náluk fog vacsorázni a lányával. A lányok nem fogadják jól a hírt, de megteszik azt amit az apjuk kér. Este odaér a nő és a lánya aki nem más mint Charlotte. Később elmegy Lewis és Emáék is. Hatalmas felfordulást csinálnak. Cleo apja tisztázza lányaival, hogy csak egy ügyfél, aki tőle akar halat venni. Ekkor már nagy bűntudatot érzett Cleo, és Rikkiék segítségével mindent helyrehoznak.

 

7. rész - Meleg helyzet

Cleot kirúgják a munkahelyéről, és a helyére Lewist veszik fel. Emma és Rikki nem hagyják annyiban, és tönkreteszik Lewis munkáját a delfines medencéből. Sajnos elfelejtik visszacsukni a kaput a medencénél, és a delfin kiúszik. Mindenki Lewist okolja. Emmáék megkeresik a delfint, és visszaviszik. Tisztázódik a helyzet, és Cleo visszakapja régi állását.

 

8. rész - Nem számít hol laksz

Egyik nap Rikkit hazakíséri Zane, de a lány nem akarja behívni őt. később Nate és Zane motoroznak, és meglátnak egy régi, márkás motort. Nate letöri a márkát róla.  Egy férfi jön ki az ajtón mérgesen, és Zanék elhajtanak a motorukkal. Másnap vesz Rikkinek egy mp4-et, de Rikki nem akarja elfogadni, mert mérges rá. Zane elviszi Rikkiék házához, de kiderül, hogy Rikki nem is ott lakik, ahova tegnap hazakísérte őt. Zane visszaviszi a márkát a motorra és kiderül, hogy Rikki lakik ott. Rikki és Zane kibékülnek, de Rikki apja még mindig mérges a fiúra. Másnap Zane megszereli Rikki apjának a motorját, és kibékül vele is. Később Rikki, az apja, Zane, Lewis, Emma és Cleo is együtt grilleznek Rikkiéknél.

  

9. rész - Lovaslecke

Elliot meg akar tanulni lovagolni, ezért beíratják egy lovas oktatóhoz. Emmának kell elkísérnie. Neki nagyon megtetszik Ash, a lovas oktató fiú. Másnap Elliot leesik a lóról. Ash segít neki, és megkéri Emmát, hogy vigye el a lovat. Amíg emma kinyitja a kaput, a ló eszik valamilyen füvet, és beteg lesz tőle. Este Emmákhoz megy Ash és Elliot meghívja őt, hogy vacsorázzon velük. Cleoék ilyenkor látják először Asht. Asht felhívják, hogy Elliot lova beteg lett. Emma tudta, hogy az ő hibája, és ezt el is mondta Ashnek. A lány ott marad a lóval, és reggelre meg is gyógyítja.

  

10. rész - Ez a hajó elúszott

Cleo bukásra áll biológiából és az apja felfogad mellé egy tanárt, aki nem más mit Charlotte. Másnap Charlotte és Lewis a Mayko - szigetre mennek kirándulni. Cleoék utánuk mennek. Charlotte próbál minél közelebb kerülni Lewishoz, és közben Cleo beleesik a vízbe. Charlotte elindul megnézni, hogy mi volt az a csobbanás a szikla mögött. Lewis meglátja Cleot, és visszahúzza Charlottet. A lány megcsókolja Lewist, és ezt Cleo is látja. Másnap Cleo nagyon mérges Lewisra és örülis egyben, mert átment a biológia vizsgán.

 

11. rész - Kincsvadászat

Zane elkezd kutatni egy elsüllyedt szobor után. Megkéri Rikkit, hogy segítsen neki a keresésben. Rikki elvállalja a jutalomért, és bevonja a keresésbe Emmáékat is. Később rájönnek, hogy Rikki nem mondott el mindent a szoborról, és otthagyják őt. Rikki tovább keresi, de már egyedül és meg is találja. Amikor Zane felhúzná a fémdobozt, amiben a szobor van hirtelen elszakad a kötél, és ráesik Rikkire. Zane gyorsan felhívja a lányokat és Lewist. Azán a  Mayko - szigeten észhez is tér a lány, és Zane neki adja a pénzt, így nem kell Rikkiéknek elköltözniük.

 

12. rész - Haléhség

Emma a tengerben úszik, amikor meglát egy érdekes korallt, amit odaad Cleonak. Sajnos az ujját meg is vágja vele, és furcsán kezd viselkedni. Lewis és Cleo rájönnek, hogy a korall miatt van az egész. Emma beoson a házukba, ahol csak a szülei vannak otthon, mert a házassági évfordulójukat ünnepelik. Cleoék is odamennek és Lewis egy oldattal visszaváltoztatja Emmát. Szerencsére Emma szülei nem veszik észre lányuk furcsa viselkedését.

   

 

13. rész - Holdkór

Cleoék minden évben rendeznek egy sátorozást a Mayko - szigeten. A lány tudja, hogy nagyon unalmas lesz, ezért ráveszi apját, hogy hagy menjenek velük Emmáék is. A Mayko - szigeten találkoznak Lewissal és Charlottal is. Kiderül hogy aznap éjjel telihold lesz. Éjjel Charlotte és Lewis eltűnnek, Cleo utánuk megy. Majd Emma és Rikki is. Mindhárom lány a hold hatása alá kerül. Charlotte majdnem sellővé válik, de Emma szerencsére megakadályozza ezt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

győr

(cini (rikki), 2009.04.25 11:34)

ez tok jo

Budapest . Rottenbiller u. 7

(lakatos dzseni, 2009.04.19 18:39)

szerintem nagyon jó ez a mese és mindig megnézem hogy hogyan lehetünk sellők de nem válik be soha kérlek segíts hogy sellő legyek köszönöm Jenike

györ

(cini (rikki), 2009.04.14 12:08)

léteznek sellök de nemtudom!jo ez a oldal

Szőreg Bokréta utca 5

(Varga Dóra, 2009.03.05 15:33)

Nyagyon jó én szeretnék sellő lenni.

h2o

(lili, 2008.10.27 14:47)

nagyon jó az oldal

Baskó Kertalja ut 18

(Kucsma Fanni, 2008.08.26 17:19)

NAgyon tetszik az oldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kovacs.p0

(sellőke, 2008.07.13 18:00)

a 2.évad nem 13részes .úgye??